Салямі Konecke - особливий вид сирокопченої ковбаси, який поєднує в собі добірні шматки свинини, яловичини, невеликі шматочки сала і спецій. Цей відомий делікатес давним-давно завоював цілу армію шанувальників по всьому світу. Сало для цієї ковбаси рубають особливо дрібно, шматочок повинен бути не більше рисового зернятка.
У кулінарії салямі використовують, в основному, як окремий продукт, але бувають і виключення, коли ковбаса стає частиною креативної страви. Цей вид ковбаси родом з Італії, але зараз її виготовляє багато різних країн, враховуючи те, що рецепт вже давно є загальнодоступним. Вона припаде до смаку цінителям сирокопченої ковбаси високої якості.
Інформація для замовлення
- Ціна: 71 ₴

