Снек фабрично не ароматизований, що дозволяє самому підібрати улюблений смак і рівень пікантності, використовуючи відповідні добавки (наприклад, овочі, червоний перець, сіль або цукрову пудру).
Під час смаження обсяг збільшується з 3,5 до 5 разів, отже, з кілограма напівфабрикату виходить 15-25 літрів готового продукту. Готовий продукт має апетитним виглядом і хрусткою поверхнею. «Snack» треба смажити в олії при температурі 180 C, до моменту випливання на поверхню і придбання золотистого кольору. Температуру можна перевірити, кидаючи кілька снеків в розігріте масло. Якщо через кілька секунд снек красиво збільшиться в розмірі і буде мати відповідний колір, значить, масло достатньо розігріта і можна робити смачні снеки.
Інформація для замовлення
- Ціна: 25 ₴