Опис
Інформація для замовлення
Riso Per Risotto - це традиційний італійський довгозерний рис для різотто.
Під час варіння зовнішній шар готується швидше, а ядро залишається твердим. Рис стає кремоподібним, тому його люблять використовувати для приготування різотто, паельї, рисового пудингу. Страви з ним відрізняються ніжною консистенцією, бархатистою текстурою та приємним запахом. При приготуванні він чудово вбирає смак та аромат компонентів, що входять до страви. Чудово поєднується з грибами, м'ясом і морепродуктами, овочами та соусом, вишуканим витриманим сиром Пармезан, із зеленою спаржею або ароматним шафраном. Прекрасний варіант для гурманів та любителів італійської кухні.
Час приготування: 16 хвилин.
- Ціна: 130 ₴