Опис
Інформація для замовлення
Кальмари - безхребетні молюски із загону десятируких головоногих. У кулінарії використовуються маленькі особини. У їжу йде тушка та щупальця. М'ясо кальмара гладке, пружне. Тільце рожеве або фіолетове. Кальмарів можна варити, гасити, додавати до салатів із морепродуктів. Їх смажать у клярі, висушують та подають як закуску до пива. Консервовані кальмари можуть бути у власному соку, соусі чи олії.
М'ясо кальмара вважається дієтичним, що містить корисні жирні кислоти та білок, який легко засвоюється організмом. Кальмари рекомендуються для дитячого харчування. Також це м'ясо підходить для спортсменів і бодібілдерів, оскільки білки, що входять до його складу, сприяють поліпшенню розвитку м'язових тканин. Консервовані кальмари готові до вживання, вони правильно зварені. Їх вживають як самостійну страву, так само можна додавати салати, закуски
- Ціна: 44 ₴